Selskapsmeny
Forretter:
Fiskesuppe 85,-
Rekecocktail med toast 95,-
Gravet laks med sennepssaus og dillstuede poteter 95,-
Spekeskinke med melon 95,-
Skalldyrtallerken 125,-
Marinert scampi 115,-
Frisk asparges med spekeskinke 110,-
Hovedretter:
Svinestek med friske grønnsaker, surkål, brun saus og kokte poteter 225,-
Kalvestek med friske grønnsaker, fløtesaus og kokte poteter 250,-
Lammestek med friske grønnsaker, rosmarinsaus og kokte poteter 265,-
Reinsdyrstek med friske grønnsaker, viltsaus og kokte poteter 265,-
Helstekt indrefilet med grønnsaker, rødvinssaus og fløtegratinerte poteter 315,-
Kalvefilet med grønnsaker, saus og poteter 350,-
Ristet breiflabb med poteter, saus og grønnsaker 300,-
Med to ganger servering blir det et tillegg på 75,- per person.
Dessert:
Is og varme bjørnebær med eggelikør 85,-
Marinerte friske frukter med is 95,-
Hjemmelaget karamellpudding 75,-
Multekrem 105,-
Sjokoladefondant med vaniljeis 105,-
Ønsker dere en kokk med til selskapet koster det 400 kr per time.
Er det ønsker om noe annet er det selvfølgelig mulig.
Tlf 382 60 054 eller besøk oss på Skinsnes.