Julemat
-
Risgrøt:
-
100 kr pr liter ( 2 voksne pr liter/ 3 barn pr liter)
-
-
Juletallerken, varm:
-
Svineribbe, julepølse, medisterkake, rødkål, poteter og saus kr 250,00 pr pers
-
Pinnekjøtt med kålrotstappe, poteter og sø kr 299,00 pr pers
-
Ribbetallerken med rødkål, poteter og brunsaus kr 275,00 pr pers
-
Kalkun med waldorfsalat, poteter og saus kr 250 pr pers
-
Julegilde 475 kr.pers
-
Ribbe, pølse, medisterkaker, rødkål, brunsaus og poteter
-
Pinnekjøtt, kålrotstappe, sø og poteter
-
Riskrem med jordbærsaus og karamellpudding med krem
-
-
Kald juletallerken:
-
Ribbe, kalkun, persesylte, roastbiff, pepperskinke, varmrøkt
-
krydderlaks, Fruktsalat og potetsalat kr 180,00 pr pers
-
Brød og smør kr 25,00 pr pers
-
-
Dessert:
- Hjemmelaget karamellpudding med krem kr 80,00 pr.pers
-
Riskrem med jordbærsaus kr 75,00 pr.pers
-
Multekrem kr 125 pr pers