Selskapsmeny

Forretter:

 

Fiskesuppe                                                                                                 65,-

Rekecocktail med toast                                                                                75,-

Gravet laks med sennepssaus og dillstuede poteter                                        85,-

Spekeskinke med melon                                                                              75,-

Skalldyrtallerken                                                                                         95,-

Marinert scampi                                                                                          90,-

Frisk asparges med spekeskinke                                                                   85,-

 

Hovedretter:

Svinestek med friske grønnsaker, surkål, brun saus og kokte poteter              195,-

Kalvestek med friske grønnsaker, fløtesaus og kokte poteter                          200,-

Lammestek med friske grønnsaker, rosmarinsaus og kokte poteter                 215,-

Reinsdyrstek med friske grønnsaker, viltsaus og kokte poteter                       225,-

Helstekt indrefilet med grønnsaker, rødvinssaus og fløtegratinerte poteter       285,-

Kalvefilet med grønnsaker, saus og poteter                                                   275,-

Ristet breiflabb med poteter, saus og grønnsaker                                          245,-

 

Med to ganger servering blir det et tillegg på 75,- per person.

 

Dessert:

Is og varme bjørnebær med eggelikør                                                            65,-

Marinerte friske frukter med is                                                                       75,-

Hjemmelaget karamellpudding                                                                       55,-

Multekrem                                                                                                    75,-

Sjokoladefondant med vaniljeis                                                                      85,-

 

Ønsker dere en kokk med til selskapet koster det 400 kr per time.

Er det ønsker om noe annet er det selvfølgelig mulig.

Tlf 382 60 054 eller besøk oss på Skinsnes.

Nødings Delikatesse AS | Sommerkroveien 16 | 4515 Mandal | Telefon 38 26 00 54